Kraamzorg

Als partusassistente ben je een onmisbare schakel tijdens de bevalling. Je communiceert niet alleen met de verloskundige, maar coacht ook de moeder. De eerste uren na de bevalling observeer – en controleer je de kraamvrouw en pasgeborene, verzorg je hen, geef je de adviezen voor de eerste nacht en help je met de voeding. Ook geef jij de eerste opvang aan gezinnen die thuis komen na een bevalling uit het ziekenhuis. Maar misschien nog wel het belangrijkste: jij instrueert in welke situaties het kraamgezin meteen de verloskundige moet bellen. Maar hoe lever je deze zorg als jij en het kraamgezin elkaars taal niet spreken? En hoe weet je zeker dat jouw boodschap correct wordt onthouden als je jouw kraamgezin voor de nacht achterlaat?

Als kraamverzorgende ben je de steun en toeverlaat van jouw kraamgezin. Je geeft hen voorlichting over uiteenlopende onderwerpen als voeding voor de baby, aanlegtechnieken, kruikenbeleid, veiligheid en gezondheid.  In het begin van de kraamweek is het fijn als de verwachtingen over en weer duidelijk zijn. Tot slot moet al jouw informatie goed op het gezin overkomen om goede zorg te garanderen. Maar de kosten lopen hoog op als voor ieder gesprek een tolkentelefoon moet worden gebeld tegen een tarief van €1,72 per minuut.

 

Voorlichting Vertaald heeft een groot aanbod aan voorlichtingen vertaald op het gebied van kraamzorg. Met de Engelse vertaling en daarnaast maar liefst 21 andere talen kun je jouw cliënt vanaf nu in haar eigen moedertaal om toestemming vragen, voorlichting geven, adviezen achterlaten voor de nacht en zelfs de verloskundige van informatie voorzien over je cliënt die je zonder vertaling wellicht niet aan de kraamvrouw had kunnen uitvragen. Hierdoor wordt de kwaliteit van zorg verbetert en wordt de kans op miscommunicatie aanzienlijk verkleind. Met vertalingen van o.a. een intake, partusassistentie uitleg, een advieslijst voor de eerste nacht (met belinstructies voor spoed), voedingsadviezen, veilig slapen  en meer, wordt het geven van kraamzorg en partusassistentie aan anderstaligen ook voor jou voortaan mogelijk gemaakt.

Vraag een vrijblijvende demo aan via de knop hieronder, indien u toegang wenst te krijgen tot de inhoud. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

kraamzorg1
Administratie
Kraamzorg

 

Kraamverzorgende
Kraamzorg

 

Partusassistentie
Kraamzorg