Social Media

Wij schrijven jouw Social Media content

Besteed jouw Social Media uit en help een anderstalige!

Alle vertaalde informatie binnen dit platform wordt door een team van professionele vertalers over de hele up-to-date gehouden, zodat ruim 100.000 zorgprofessionals informatie aan anderstalige patiënten kunnen meegeven. Wij ontvangen geen financiering of subsidie voor de kosten van het het aanpassen van informatie en (opnieuw) laten vertalen naar 22 talen.

Besteed jouw social media uit aan ons en help hiermee anderstalige patiënten. Wij creëren voor jou de berichten, jij hoeft alleen een onderwerp door te geven en het bericht uiteindelijk zelf online te plaatsen. Maak een keuze uit 3 pakketten, passend bij jouw onderneming. De maandelijkse donatie wordt gebruikt voor het onderhouden van alle vertaalde materialen binnen dit platform. Door jouw social media uit te besteden aan ons ben jij geholpen én help jij anderstalige patiënten. Samen sterk.

Instagram en Facebook

Herken je de wekelijkse struggle om weer een nieuwe blog te schrijven of een bericht voor Instagram of Facebook? Wederom een nieuw onderwerp bedenken, een pakkende titel en een mooie illustratie... je bent al gauw een uur verder. Bovendien heeft niet iedere blogpost of bericht op social media het bereik waar je op hoopte. Hoe kan dit? Social media platformen hebben vaak beperkte ruimte om tekst te plaatsen, wat betekent dat je kort en krachtig moet zijn. Het schrijven van een boodschap die een impact maakt in slechts enkele zinnen kan enorm lastig zijn. Daarnaast vereist het schrijven van social media teksten creativiteit om ervoor te zorgen dat jouw berichten opvallen tussen de vele andere berichten binnen Instagram en Facebook. Geen wonder als je het als een uitdaging ervaart om wekelijks weer een nieuwe en interessante post te bedenken.

Belangrijker nog: je wil met berichten op social media iets bereiken. Om ervoor te zorgen dat je berichten resulteren in meer volgers en verhoogde betrokkenheid is het belangrijk om rekening te houden met zogeheten ‘algoritmen’. De algoritmen van Instagram en Facebook veranderen voortdurend, waardoor het moeilijker wordt om jouw berichten te laten zien aan jouw doelgroep en niet te verdwijnen tussen de vele berichten van anderen. Een social media content schrijver moet daarom op de hoogte blijven van deze veranderingen om ervoor te zorgen dat de content nog steeds relevant is en wordt gezien door de juiste mensen.

Blog

Een goede blog onderscheidt zich door originaliteit en unieke inhoud die de lezer verrast. Het moet duidelijk en goed gestructureerd zijn, zodat de tekst gemakkelijk te lezen en te begrijpen is. Het aantal woorden moet passen bij het onderwerp en de doelgroep. Een blog van minimaal 300 woorden wordt aanbevolen, maar dit kan variëren. Verder is het belangrijk om de blog goed te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, door relevante en actuele zoekwoorden te gebruiken, ook wel SEO. Schrijven van een blog kan een behoorlijke klus zijn, zeker naast andere werkzaamheden. Wij kunnen helpen met het aanleveren van teksten voor jouw blog.

SEO Blog social Media translations (1)

Aanvraag doen

    Een aanvraag indienen kan ook door te mailen naar info@voorlichtingvertaald.nl
    Gelieve de pakketkeuze hierbij te vermelden.